Bangkok!!
Door: paulstam92
Blijf op de hoogte en volg Paul
06 Juli 2012 | Thailand, Bangkok
Hoi allemaal,
Ik zit hier nu twee dagen en alles is top! Ik zal bij het begin beginnen:
twee goede vluchten gehad, beetje weinig beenruimte, maarja....Aangekomen in Bangkok, taxi genomen naar, hoe kan het ook anders, Khao San Road! Wat een fantastisch plaatsje is dat zeg!! slaapplaats was snel geregeld, dus toen zijn we iets gaan eten en, jawel, bier gaan drinken! leuke mensen ontmoet de eerste avond! Deze eerste avond was echt super, eerst op Khoa San Road wat biertjes gedronken en daarna zijn we in een taxi gestapt naar Patpong, daar hebben we een fantastische "pingpong show" gezien (Ties, jij weet wat ik bedoel...). Het is uiteindelijk iets later geworden dan we van te voren hadden gedacht en daardoor hebben we onze fietstrip door Bangkok, die om 08:00 begon, gemist..Dag twee was ook super chill! beetje door Bangkok gelopen, wat leuke dingen gezien en voor de eerste keer "in de maling" genomen door een tuctuc driver. Wat een vent was dat zeg....Leuke trip met de tuctuc, maar je moet wel verplicht langs alle kledingwinkels om een pak te kopen..eh nee!! Tweede avondje was ook top, we hebben zelfs mensen uit BAVEL en uit Teteringen ontmoet! Wat is de wereld toch klein, ongeloofelijk! Nu ga ik, met een lichte kater, op weg naar Chom Thian, om daar even bij Thomas zijn oom te chillen en Thomas zijn verjaardag te vieren!
Tijd om weer af te sluiten, het is echt fantastisch hier!!
Greetings from Bangkok,
Paulus
Ik zit hier nu twee dagen en alles is top! Ik zal bij het begin beginnen:
Tijd om weer af te sluiten, het is echt fantastisch hier!!
Greetings from Bangkok,
Paulus
06 Juli 2012 - 05:44
Papa:
;o) -
06 Juli 2012 - 13:39
Makelij:
Hey, Paulus, wat jammer nou dat jullie het fietstochtje hebben gemist, maar ja t zij zo. En gaaf zeg in de tuctuc. Maar je moet me toch nog eens een keertje uitleggen wat pingpong is?????? Verder nog heeeel veeeel reisplezier.. Mamski -
06 Juli 2012 - 13:40
Mamski:
06 Juli 2012 - 19:59
Emmy :
Veel plezier verder met de reis,
En voorzichtig doen he !
Doeidoeii xx je zusje -
06 Juli 2012 - 20:58
Annabelle En Triumph:
Ik heb gelezen en gehoord dat je een goede vlucht hebt gehad . Zo gelezen te hebben zijn jullie al goed ingeburgerd in dat land .Bij deze wil ik Thomas feliciteren met zijn verjaardag. Maken jullie er maar een fijne dag van. Groetjes van Annabelle en Triumph.