Wijk nummer 14 - Reisverslag uit Bavel, Nederland van Paul Stam - WaarBenJij.nu Wijk nummer 14 - Reisverslag uit Bavel, Nederland van Paul Stam - WaarBenJij.nu

Wijk nummer 14

Door: paulstam92

Blijf op de hoogte en volg Paul

03 Juli 2012 | Nederland, Bavel

Hoi allemaal,

Vandaag is het dan eindelijk zover! Over een paar uurtjes vertrekken ik en Thomas naar Düsseldorf. Om 21:20 vliegen we vanuit Düsseldorf naar Abu Dhabi, waar we rond 05:50 aankomen en een tussenstop hebben. Om 08:40 vertrekken we daar weer en volgens onze planning komen we dan op 4 juli om 18:05 aan in Bangkok!

Gisteren was mijn 'laatste werkdag' bij Bn de Stem, ik bezorg namelijk nog steeds die hard de krant 's ochtends, en toen vond ik op mijn stapel met kranten een briefje: "Paul, als je wilt kun je op je 'laatste' werkdag wijk nummer 14 er nog een keer bij lopen". Door die ietwat overdreven 'laatste werkdag', ik stop namelijk helemaal niet bij De Stem, besefte ik eigenlijk voor het eerst dat ik echt een hele tijd weg ga, dus ik was ook best blij dat gisteren middag en vanmiddag een aantal zeer goede vrienden van mij nog even langs zijn gekomen om mij een fijne vakantie te wensen. Was weer gezellig gisteren, maar na een paar biertjes en nadat Sjef de Bruijn was gestopt met huilen (heeft nog een kwartier aan mijn broekspijp gehangen om me tegen te te houden, de arme schat.....Grapje Sjef) was het toch echt tijd om ze gedag te zeggen, tot over twee maanden! gister avond nog uiteten geweest met mijn vader om ook die gedag te zeggen, alles komt goed pa! En dan was er dit vreemde momentje: mijn broer vertrok vanochtend naar zijn werk, met de boodschap: "tot volgend jaar, broertje!". Mijn broer vertrekt tijdens mijn vakantie naar San Diego en hem zie ik dus pas in februari weer, nogmaals veel plezier daar, Nick! Van mijn zusje heb ik net ook al afscheid genomen, want zij ging zwemmen, jammer dat je er straks op het vliegveld niet bij bent, Emmy....een tijdje zonder je grote broers straks, hou je taai! En vanmiddag brengt mijn moeder ons naar het vliegveld, ook voor jou moeders: alles komt goed!

Mensen, ik ga nu afsluiten. Spulletjes zijn gepakt en Ik weet zeker dat ik samen met Thomas een top tijd ga hebben in Zuidoost-Azië!

Greetings,

Paulus

• 03 Juli 2012 - 15:10

Chaim Caran:

Een prima reis toegewenst (in Abu Dabi zal het wel omstreeks 45 graden zijn, maar dat hou je wel vol die paar uren) Wie weet kun je op de terugweg hier in Eilat langskomen . Veel plezier! (Ik ben nog nooit iemand tegengekomen die het niet naar zijn zin heeft gehad in Thailand!).

• 03 Juli 2012 - 15:28

Anja :

hoi paulus,
    wij wensen je een mooi avontuur toe geniet met volle teugen jongen en we kijken natuurlijk al uit naar het eerste reisverslag doedels save trip voor jou en je reisgenoot ;););)
    dikke knuf peter&anja

• 03 Juli 2012 - 15:54

Ties:

Taxitje naar Khoa San Road pakken straks, bordje patthai eten en dan begint een van de mooiste avonden uit je leven! Veel plezier jonge en ik ben benieuwd naar alle verhalen die op deze blog komen!

• 04 Juli 2012 - 08:36

Lieke:

Hej maatje,
    Heel veel plezier en een goede reis natuurlijk houden we je reisverslagen in de gaten ;p haha

• 04 Juli 2012 - 17:26

Opa En Gerda :

Paul je mailtje ontvangen klasse.

wij wensen jullie beiden een fantastische

tyd toe geniet er van blijf bij de les we volgen jullie en kom ervaringen ryker en
    gezond weer terug groetjes

OPA EN GERDA. xxxxx