Hospital - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Paul Stam - WaarBenJij.nu Hospital - Reisverslag uit Pattaya, Thailand van Paul Stam - WaarBenJij.nu

Hospital

Blijf op de hoogte en volg Paul

26 Augustus 2012 | Thailand, Pattaya

Zeau mensen, daar ben ik weer! Ditmaal een verslagje vanuit het ziekenhuis...

Na een top tijd in Cambodja en een lange, zeer vermoeiende reis terug naar Thailand, was ik weer terug in Jomtien. Het was de bedoeling om hier nog even een weekje aan strand te gaan liggen, maar dit liep toch net even anders! Na twee dagen in Thailand voelde ik mezelf niet zo goed en heb toen twee dagen in bed gelegen. Erg jammer, want hierdoor moest ik Sensation White Bangkok missen, Balen!! Na twee dagen ziek zijn was de conclusie dat een bezoekje aan het ziekenhuis geen overbodige luxe was, en dat was het zeker niet!! Ik ben 's avonds gelijk op de intensive care gelegd en daar heb ik twee dagen gelegen, geen pretje! Na de IC heb ik nog een aantal dagen in een eigen kamer gelegen, en morgen mag ik dan eindelijk het ziekenhuis verlaten!! Jammer dat ik de laatste dagen van mijn vakantie in een ziekenhuis heb moeten spenderen, want ik vertrek weer bijna naar Nederland!

Meer heb ik eigenlijk niet te vertellen over de afgelopen dagen....Ik spreek jullie binnenkort allemaal weer in Nederland!

Greetings from the Bangkok - Pattaya hospital,

Paulus

• 26 Augustus 2012 - 09:41

Annabelleprins En Triumph:

Hoi Paul, we zijn blij dat je zover bent opgeknapt en het ziekenhuis mag verlaten.We wensen je een goede reis terug en zien je snel . Heel veel groetjes Annabelle en Triumph. Ook heel veel groetjes voor Thomas en bedankt voor alles.

• 26 Augustus 2012 - 11:47

Gerrit:

Hallo Paul,

Dat was weer even schrikken dit te horen. Gelukkig ben je weer opgeknapt en kan je gewoon naar huis.
    Je heb in elk geval in je vakantie veel gezien en meegemaakt.Doe rustig aan en kom weer heel thuis, meneertje.
    Groeten

Gerrit