Gogo town. - Reisverslag uit Jomtien, Thailand van Paul Stam - WaarBenJij.nu Gogo town. - Reisverslag uit Jomtien, Thailand van Paul Stam - WaarBenJij.nu

Gogo town.

Door: paulstam92

Blijf op de hoogte en volg Paul

08 Juli 2012 | Thailand, Jomtien

Bangkok --> Pattaya --> Jomtien.

We zijn op 6 juli vanuit Bangkok met de bus naar Pattaya gereden. In Pattaya zijn we met de taxi (achterop een scooter, best een leie ervaring) naar Jomtien gereden, waar een guesthouse hebben opgezocht. Toen zijn we even bij de oom van Thomas geweest en daarna zijn we terug gegaan naar Pattaya, waar we op een hele vette manier Thomas zijn verjaardag hebben gevierd!

Voordat we Pattaya in gingen was er nog een klein probleempje met de wc in onze kamer: dat stomme ding spoelde niet door....Wij wilden natuurlijk zo snel mogelijk de eerste biertjes in Pattaya gaan drinken, dus toen hebben we besloten om de 'boodschappen' nog maar even te laten liggen, geen fijne lucht toen we 's ochtends vroeg weer onze kamer binnen kwamen.

Toen we 's avonds in Pattaya waren zag ik voor het eerst een stukje van het echte Thaise uitgaansleven, Khao San Road is vrij Europees namelijk. Het grappige aan Pattaya is dat het er stikt van de gogo barretjes, dat is de NAAKTE waarheid van Pattaya zeg ik dan maar....Ik als nuchtere Brabantse jongen heb er toch voor gekozen om de avond in een leuke discotheek door te brengen waar de mensen WEL kleren aan hadden! Wat ik ook HEEL leuk vind zijn de tosti's van de 7/11 (DE plaatselijke supermarkt die op iedere hoek van de straat zit). 'S ochtends na het stappen nog even een tosti en een groene thee naar binnen werken, terwijl je ligt te chillen op het strand, goodlife!

Ondanks de super vette eerste avond, gooide de tweede avond in Pattaya een klein beetje roet in het eten. Er zijn namelijk verkiezingen op dit moment en dan mag er geen alcohol verkocht worden en in de discotheken werd geen muziek gedraaid...Beetje jammer! Ondanks dat hebben we toch nog ergens een aantal biertjes kunnen scoren en hebben we een gezellige avond gehad met wat oude Bekenden van Thomas.

Vandaag zijn we nog even op ons gehuurde scootertje naar downtown Pattaya gereden om wat spulletjes te kopen. Ik heb nog even gekeken of Thomas een beetje kan wakeboarden, was zelf vrij moe en heb me er nog niet aan gewaagd, maar dat komt later nog wel! Omdat ik best moe ben nu, heb ik besloten om vanavond maar weer eens rustig een verslagje te schrijven en, ik weet dat het raar klinkt, op tijd naar bed te gaan.

Morgen reizen we weer terug naar Bangkok. Vanuit Bangkok pakken we de nachttrein naar Chang Mai, ben benieuwd!

Greetings from Jomtien,

Paulus

• 08 Juli 2012 - 14:47

Annabelle En Triumph:

Hoi Paul en Thomas, zo wij gelezen hebben gaat alles goed ,behalve het toilet maar kleinigheid blijf je houden. En verder veel reisplezier en hou het scherp . Groetjes, Annabelle en Triumph.

• 08 Juli 2012 - 20:50

Mam:

Dat zal hebben gestonken met het toilette. Maar jongens ik zou zo zeggen gogogo. Goeie trip verder, hoor en zie wel weer van jullie. Gr.mam.

• 11 Juli 2012 - 18:20

Opa En Gerda :

hallo paul we vinden het heel leuk om de verslagen te lezen en dat het goed gaat ga zo verder groetjes opa en gerda xxxx

• 13 Juli 2012 - 23:16

Annabelle En Triumph:

Hallo Paul en Thomas, hebben julie een goede treinreis gehad ,leuke dingen gezien ? Paul van harte gefeliciteerd met je verjaardag . Maak er iets leuks van. Vgr.Annabelle en Truimph.